Ingredienser

  • 300 g ris
  • 600 g kycklingfilé
  • 2 schalottenlök
  • 1 mango
  • 2 tsk matlagningsolja
  • 140 g Cantadou® Le Marché Curry
  • 1,5 dl vatten
  • 50 g skivad mandel
  • 3 msk kokosflingor
  • 1 knippe gräslök
  • Salt, peppar

Gör så här

Koka riset i saltat vatten enligt tillagningstiden som anges på förpackningen. Tärna kycklingen. Skala och skiva schalottenlöken. Skala och tärna mangon. Värm upp oljan i en stekpanna och bryn kycklingbitarna. Tillsätt schalottenlöken och mangobitarna och bryn under 2-3 minuter. Tillsätt Cantadou® Le Marché Curry och vatten. Ta bort från värmen så snart såsen börjar koka. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med det kokta riset och strö över kokosflingorna, skivad mandel och hackad gräslök.